Množstvo premárnených šancí v Radimove

Radimov – Dolné Vestenice 3:0 (2:0)

Góly: 11. E. Petrovič, 48. P. Tomašovič, 63. P. Božek

Základná zostava: Š. STRUČKA – A. Mešina (73. P. Šóš), T. Olej, P. Košík, A. Hlinka, P. Záhorský, M. Miko (62. V. Láska), L. Jose Pace Larez (62. P. Henrique Zimmermann), J. Dávid Melis, F. Jozef Kocan, R. Prekop

Nie je to ideálna sezóna. To je jasné každému vestenickému fanúšikovi, či už je oddaný srdciar, alebo trochu náročnejšej povahy. Doterajšie body sme pozbierali len v domácom prostredí. Možno aj preto, že vonku nám chýbajú tí, čo nás doma oddane povzbudzujú.

A inak tomu nebolo ani v Radimove. Kvalitnému súperovi sme okrem prvého gólu úspešne vzdorovali do začiatku druhého polčasu. Ešte pred prestávkou sme si vypracovali dve čisté gólové príležitosti. Prvej chýbali do brány centimetre, druhú zvládol vychytať gólman domácich. Po zmene strán zostala smola opäť na našich kopačkách, čoho výsledkom bol druhý gól v našej sieti po chybnej rozohrávke.

Nepriaznivý stav 0:2 bol však stále hrateľný, pričom jeden kontaktný gól mohol zmeniť obraz celej hry. A k nemu sme nemali vôbec ďaleko. Dvakrát bol v šanci Dávid Melis. Žrď brány opečiatkoval krásnou strelou Radoslav Prekop, ktorý neskôr minul domácu svätyňu z tesnej blízkosti. A ak sme už aj presne namierili, tak čaroval domáci gólman. Svoje by o tom vedel hovoriť Vladimír Láska.

Zabrániť dramatizácii celého stretnutia mierne dopomohol aj výkon hlavného rozhodcu, ktorý si umne našiel úsek stretnutia, počas ktorého Radimov spečatil svoj domáci triumf. Nebol to mizerný zápas, hral sa pekný futbal a na malom ihrisku sme videli aj množstvo šancí. Okrem našej strany ich niekoľko mali aj domáci, preto si gólman Šimon Stručka dostatočne zachytal. Pochvala od miestnych funkcionárov za našu predvedenú hru bola síce pekná, ale z nej nám body do tabuľky neprídu.

Bola škoda, že aj keď sa mužstvo vyplo ku krásnemu výkonu, opäť to vinou viacerých faktorov na body nestačilo. Najbližšiu možnosť odčiniť aj túto stratu budeme mať už v nedeľu o 14:00 proti Hlohovcu.

Páčil sa ti tento článok?
0Like