LÍDRA SÚŤAŽE SME O BODY NEOBRALI

Klubový komentár k zápasu

Dolné Vestenice – Častkovce 0:5 (0:2)

Góly: 5. Zelenay, 45. Šiko, 56. Takáč, 84. Kvasnička, 89. Sládek

Zostava: Bohunský st. – Krivosudský, Sluka, Olej, Šrámka – Žember – Matiaško, Hronec, M. Šamko, Líška – Habánik

Náhradníci: Arpáš, Bohuš (51. Šrámka), Hlinka, Košík, Kolenčík (55. Habánik), Ďurík (68. Hronec), Bublák

Po nezdarnom zápase v Domaniži sme v sobotu privítali na našom štadióne lídra súťaže z Častkoviec. V náročnom súboji s doteraz neporazeným súperom, debutoval v našej bráne Ľuboš Bohunský starší. Ide o otca nášho gólmana Ľuba Bohunského, ktorý stále laboruje zo zranením kolena. Na striedačke sa objavil už aj Dušan Bublák, ktorý vynechal posledné štyri stretnutia.

Úvod náročného duelu nám nevyšiel a súperovi sme umožnili skórovať už v 5. minúte. Poslabšia prízemná strela Igora Zelenaya skončila za chrbtom nášho gólmana. K vyrovnaniu sme sa mohli dostať o pár minút neskôr. Ponúknutú štandardnú situáciu z hranice šestnástky zahrával ľavák Lukáš Sluka. Jeho pokus mal všetky potrebné atribúty na to, aby skončil v sieti hostí, no gólman Andrej Kišac loptu vyrazil. Tesne pred koncom prvého polčasu Častkovce udreli opäť. Šikovnú kolmú prihrávku do šestnástky od Petra Sládeka, pretavil na gól René Šiko.

V druhej časti hry pokračovali hostia v dobíjaní našej brány. Tretí gól dosiahli v 56. min, keď sa im podaril nacvičený signál z rohového kopu. Na konci vydarenej akcie bol Michal Takáč. Šanca na zvrat v sobotnom stretnutí sa nám naskytla v 64. minúte. Po ruke hosťujúceho obrancu odpískal hlavný arbiter stretnutia pokutový kop. Tradičný exekútor Martin Líška ale tentokrát neprekonal gólmana Častkoviec.

V závere duelu sme žiaľ, inkasovali ešte dvakrát. Osemdesiata štvrtá minúta a umiestnená strela Kvasničku znamenala navýšenie priebežného výsledku na 0:4. V 89. min sa pri záverečnej akcii prezentoval podobným zakončením Sládek. Ťažký súboj s lídrom tabuľky, ktorého dres oblieka aj náš bývalý mládežnícky hráč Ondrej Kurín, sme tak prehrali 0:5.Martin Líška v súboji s našim bývalým hráčom Ondrejom Kurínom.

Martin Líška v súboji s našim bývalým hráčom Ondrejom Kurínom.

Páčil sa ti tento článok?
0Like