Noví hráči priniesli potrebný impulz

Pred prvým majstrovským zápasom vám chceme s radosťou predstaviť nové posily A-mužstva. Klubové farby si už v dnešnom stretnutí s Bolerázom oblečie juhoamerická dvojica Ricardo Carvalho a Leonardo Larez.

“Chcem poďakovať Bohu za príležitosť obliecť dres Dolných Vesteníc a tiež za dôveru funkcionárov, ktorú do mňa vložili. Verím, že tu budem šťastný. Fanúšikom odkazujem, že v zápasoch vydám zo seba maximum a budem hrať tak, akokeby išlo o moje posledné stretnutie. Klub s bohatou históriou si to zaslúži. Boh nám žehnaj,” povedal pri svojom príchode Ricardo Carvalho.

Brazílsky rodák naposledy obliekal dres amatérskeho poľského klubu MKS Orzeł Międzyrzecz. Skúsený stopér má však za sebou zastávky v Španielsku, Nemecku či Litve. Venezuelčan Leonardo Larez zase prichádza z talianskeho klubu Polisportiva La Cella, no naposledy sa predstavil na neregistrovaných turnajoch v Turecku.

“Veľmi sa teším zo štartu novej kapitoly, ktorá sa odohráva na Slovensku. Chcem prispieť k tímovým úspechom a víťazstvám. Časom by som sa rád prepracoval do najvyššej súťaže. Uvedomujem si, že to bude vyžadovať mnoho úsilia, ale dokážem to. Dolným Vesteniciam veľmi pekne ďakujem za príležitosť,” povedal Leonardo Larez.

Oboch hráčom v klube srdečne vítame a prajeme im veľa úspechov.

Bienvenidos!

K nováčikom v našom tíme sa pridala aj jedna známa tvár. Po ôsmich rokoch oblečie náš dres odchovanec klubu Mário Masár, ktorý okúsil futbal aj v takých mestách ako Prievidza, Trenčín, Lučenec, Topoľčany, ale aj Baník Ostrava. Kvalitný a nebezpečný útočník bude tiež k dispozícii už v dnešnom stretnutí.

Verbleib in Loosdorf - meinfussball.at - Der Fancorner der NÖN
Mário Masár na fotke vpravo

Presun medzi seniorov zvládli aj naši dorastenci Ivan Kotlár, Šimon Stručka a Peter Záhorský. Skúsenosit z dorastu Bánoviec nad Bebravou prináša zúročiť ďalší náš odchovanec a útočník Jozef Mekýš.

Káder A-mužstva pre sezónu 2021/2022

Brankári: Ľuboš Bohunský, Šimon Stručka
Obrancovia: Adrián Hlinka, Tomáš Olej, Ricardo Carvalho, Dávid Melis, Patrik Šóš.
Záložníci: Leonardo Larez, Peter Záhorský, Ivan Kotlár, Vladimír Láska, František Kocan, Andrej Mešina. Mário Šamko, Patrik Košík
Útočníci: Radoslav Prekop, Jozef Mekýš, Mário Masár

Páčil sa ti tento článok?
1Like