Atraktívny duel s deľbou bodov

Do sobotného zápasu s Kvašovom sme išli povzbudení minulotýždňovým  triumfom nad Hlohovcom. A začali sme ho aj lepšie. V 15. min otváral skóre zápasu Leonard Larez. Venezuelčan profitoval zo spolupráce Zimmermann – Kocan, keď odrazenú loptu po streleckom pokuse druhého menovaného, poslal umiestnenou strelou do ľavého dolného rohu brány.

Hostia, v zostave aj s našim niekdajším kapitánom Martinom Líškom, našli recept na chytajúceho Šimona Stručku až v druhom dejstve. Ešte predtým ako Dominik Žiaček v 55. minúte znížil, sme mohli navýšiť naše vedenie. František Kocan však v čistej šanci po centri z kraja ihriska poslal loptu len nad bránu. Následným útokom sa hostia dostali až k našej šestnástke. Práve Martin Líška prihrávkou z kraja pokutového územia naservíroval loptu svojmu spoluhráčovi na vyrovnávajúci gól.

Atraktívny duel prinášal každú chvíľu nejaké šance. V 66. minúte mal jednu Vladimír Láska, no jeho zakončenie nemalo potrebnú razanciu. O dve minúty neskôr bol v podobnej situácii Radoslav Prekop. Po rohovom kope v 68. minúte pálil z voleja len nad bránu. Gólovú strelu predviedol o dve minúty neskôr až Dávid Melis. Loptu prevzal v strede ihriska, naviedol si ju pred šestnástku a umiestnenou prízemnou strelou nás dostal opäť do vedenia.

Náš odchovanec v službách Kvašova sa fanúšikom pripomenul aj v 77. minúte. O kvalite kopacej techniky Martina Líšku sa presvedčil Šimon Stručka, ktorý jeho nebezpečný pokus z priameho kopu vytesnil mimo bránu. Hostia sa nakoniec gólu predsa len dočkali. Desať minút pred koncom predviedol presné zakončenie Filip Bredschneider.

Sobotný zápas s Kvašovom sa tak skončil remízou 2:2.

Páčil sa ti tento článok?
1Like