Kanonáda starších žiakov, mladší nestačili na Handlovú

Cez víkend sa do akcie opäť dostali naše žiacke mužstvá.

U15: Čereňany – Dolné Vestenice 0:22 (0:11)

Góly: S. Demeter 7, Repka 5, Vlha 3, Jedinák, Š. Mäsiar 2, Rusňák, K. Miko, Husár

Po vyrovnanom zápase s Diviackou Novou Vsou sa naši starší žiaci predstavili v prvom tohtosezónnom zápase na pôde súpera. Dominanciu zverencov Igora Chyla dokumentuje 22 strelených gólov. Najviac sa v zápase s Čereňanmi darilo Samuelovi Demeterovi, ktorý sa do streleckej listiny zapísal až sedemkrát. Našu U15-ku teraz čaká dvojtýždňové voľno, počas ktorého sa odohrajú prípravné zápasy.

Tréner Igor Chylo po zápase povedal: “Po smolnej remíze s Diviackou Novou Vsou chlapci opäť ukázali veľkú chuť po víťazstve. Rýchlymi útokmi a vysokým napádaním rozohrávky rovesníkov z Čerenian sme získali v zápase dominanciu. Po vyššom počte strelených gólov sme zaknihovali presvedčivý triumf. Hráči si zaslúžia pochvalu, ale aj napriek vysokému víťazstvu máme stále čo na našej hre zlepšovať.”

U13: Dolné Vestenice – Handlová 1:4

Góly: 15. Š. Mäsiar – 21. Guštafik, 38. Gál, 45. Majer, 53. Boška

Premiéru na domácej ploche majú za sebou v tejto sezóne už aj naši mladší žiaci. Zverenci Vladimíra Reisela po dvoch vonkajších víťazstvách okúsili chuť prehry, keď nestačili na Handlovú. Síce sme od 15. min vyhrávali, no súper stav zápasu otočil vo svoj prospech. Po dobrom výkone si tak tri body odnášajú hostia.

Páčil sa ti tento článok?
1Like