Počet mužstiev sa zvyšuje. Ostatné pokračujú tam, kde aj minulú sezónu

Vážení fanúšikovia, priaznivci športového klubu a široká verejnosť.

S potešením vám oznamujeme, že Športový klub VEGUM Dolné Vestenice úspešne prešiel zmenou vedenia. V piatok 29. mája boli na zasadnutí nového výboru schválení štatutárni zástupcovia klubu a to páni Rudolf Pánis a Ján Miko. Spolu s nimi vkročil do funkčného obdobia aj nový výbor, ktorý je zložený z jedenástich členov.

„Po odstúpení bývalého vedenia je hlavnou prioritou a tiež dôvodom, prečo sme sa rozhodli ísť do tejto funkcie s Jankom Mikom, zachovanie klubu a najmä celej jeho mládeže. Všetko ostatné budeme riešiť postupom času,” povedal štatutárny zástupca Rudolf Pánis.

Medzi prvé úspechy nového vedenia patria úvodné rokovania s obcou Dolné Vestenice, kde sa podarilo nájsť spoločnú cestu. Ďalej vás chceme informovať o tom, že športová rodina „Gumárov“ sa rozrastá o nové mládežnícke mužstvo, ktoré spadá do kategórie U11. Pre budúcu sezónu sme prihlásili celkovo päť juniorských tímov a to mladšiu a staršiu prípravku, mladších žiakov, starších žiakov a dorast. „A“ mužstvo sa opäť predstaví v IV. lige SZ a na ihrisku v Hradišti bude aj naďalej pôsobiť „B“ mužstvo.

Novú mládežnícku kategóriu – starších prípravkárov, bude viesť už bývalý tréner mužov pán Nikolas Švirik. Pri kormidle “A” mužstva bude pôsobiť Jozef Kolenčík, ktorý bol povýšený z dorastu. Spolu s ním v realizačnom tíme uvidíte aj asistenta a trénera brankárov Pavla Betáka a lekára Mariána Straku.

Ďalej uvádzame, že tréningový proces pokračuje v zmysle platných usmernení Slovenského futbalového zväzu, ktorý nám dovoľuje trénovať v neobmedzenom počte.

Páčil sa ti tento článok?
7Like