BRVNIŠTE SME NEZDOLALI ANI NA DRUHÝ POKUS

Klubový komentár k zápasu

Brvnište – Dolné Vestenice 2:1 (1:1)

Góly: 36. Twasam, 77. Jamečný – 31. Sluka

Zostava: Bohunský – Hlinka, Kastelovič, Sluka, Šrámka – Líška, Bohuš, Bublák, M. Šamko, Krivosudský – Olej

Náhradníci: Beták- Bruška (82. M. Šamko), Kolenčík (73. Olej), M. Struhár, Košík

BRVNIŠTE 24. marca – Osemnáste kolo aktuálneho ročníka V. ligy Sever nám prisúdilo tím z Brvništa, na ktorého ihrisko sme v nedeľu vycestovali. Súper, ktorý nás na jeseň v domácom prostredí porazil tesne 1:0, sa teraz rovnako ako my, pripravoval na odvetný zápas.

Na prvý gól stretnutia si diváci museli počkať až do 31. minúty. Na radosť početnej skupinky našich fanúšikov sa rozvlnila sieť za domácim brankárom Michalom Sandanusom. Autorom otvárajúceho zásahu bol stopér Lukáš Sluka, ktorý pri poskytnutom priestore vo vnútri pokutového územia presne vystrelil. Pre Lukáša Sluku to bol  zároveň prvý gól v prebiehajúcej sezóne. Z vedenia sme sa však dlho nemohli radovať. Už o necelých päť minút neskôr dokázali domáci vyrovnať.

FOTO: Peter Karak

Po zahranej štandardnej situácii sa k hlavičke dostal 23-ročný ghanský futbalista John Ofotsu Twasam a ten loptu razantne poslal za chrbát nášho gólmana Ľuboša Bohunského.  Ešte tesne pred koncom prvého dejstva sme sa mohli opäť dostali do vedenia. Premiérový gól vo vestenickom drese mal na dosah Tomáš Bohuš. Jeho radosť po hlavičke, ktorá skončila v sieti, zmaril zdvihnutou zástavkou postranný rozhodca.

FOTO: Peter Karak

Druhý polčas bol stále otvorený a obe mužstvá sa striedali pri príležitostiach, ktoré zaváňali gólom. Nakoniec sa úspešnejšie prezentovali domáci, keď v 77. min išli prvýkrát do vedenia. O to sa postaral strelou z hranice šestnástky Marek Jamečný. Jediný gól druhého polčasu bol zároveň aj víťazným presným zásahom nedeľného stretnutia 18. kola. Brvnište preťalo našu sériu neporaziteľnosti, ktorá trvala práve od nášho vzájomného jesenného stretnutia stretnutia a skončila sa na čísle 14.

FOTO: Peter Karak

Páčil sa ti tento článok?
0Like