Na Trenčianske Stankovce sme nestačili

Trenčianske Stankovce – Dolné Vestenice 2:0 (0:0)

Góly: 49. a 67. Ján Vaško

DOL. VESTENICE: Bohunský – Mešina, Prekop, De Carvalho, Hlinka, Košík, Larez (72 Miko), Kocan (61. Záhorský), Zimmerman (61. Melis), Olej, Masár (22. Láska)

Zápas sa začal v pomalšom tempe, ale čoskoro prebrali iniciatívu v zápase domáci hráči a začali si vytvárať šance. Prvú šancu mal v 6. min Marcinát, ale jeho hlavička išla vedľa pravej tyče. V 8. min si na Nosekov center nabehol Tomáš Svatík, ale hlavičkoval nad.

Domáci hráči mali územnú prevahu, preto sme sa do útočných akcií dostávali len sporadicky. Šancí na strane domáceho mužstva pribúdalo, ale zostávali nevyužité. Vaško sa ocitol v nebezpečnom úniku, no stopér Rado Prekop mu stihol prekaziť samostatný nájazd. V 42. min bol v gólovej šanci domáci Tomáš Svatík, ale nedosiahol dobre na loptu. Druhý polčas sa začal lepšie pre Trenčianske Stankovce. Už v 49. min. dostal ideálnu loptu do behu Vaško, išiel sám na súperovu bránu a z ostrého uhla rozvlnil sieť – 1 : 0.

Dobrú príležitosť nezúžitkoval ani Marcinát, ktorý sám pred bránkou trafil len nohy nášho gólmana. V 62. min. sa ocitol Tomáš Svatík tesne pred bránou, ale z voleja trafil len ľavú tyč. Ďalšiu šancu nevyužil v 65. min. Antošík. Šancí domáceho mužstva pribúdalo, pričom naša obrana mala čo robiť. V 67. min. sa po samostatnom úniku presadil opäť Vaško – 2 : 0. V 75. min. vyslal Držík prudkú strelu na bránu, ale brankár ju vytlačil nad brvno. V 87. min. mohol skórovať Marcinát, ale trafil iba nohy brankára.

Naši mohli znížiť v 89. min., ale strelu, ktorú vyslal Láska, vytlačil Zemanovič na roh. Ešte predtým sa však vo veľmi dobre príležitosti ocitol Peter Záhorský, ktorý stihol vypáliť, ale aj jeho pokus zmaril domáci gólman.

Zdroj: MY Hornonitrianske noviny

Páčil sa ti tento článok?
0Like