Lekcia od lídra

Dorastenci nestačili na rovesníkov z Ľuborče. Zaknihovali vysokú prehru.

Ľuborča – Dolné Vestenice 9:1 (2:0)

Góly ŠK: 49. Kotlár

Zostava: Kiaba – Šiarik, Radošány, Gáher, P. Demeter – Obert, A. Mäsiar – A. Ďuriš, Záhorský, kotlár – Suchánek

Náhradníci: Hranai (73. P. Demeter), Žúbor (68. Obert), Staňo (80. Kotlár), Baláž(83. Šiarik)

Zverenci Petra Šušmáka sa v poslednom ligovom kole predstavili na štadióne v Nemšovej. Ich súperom bol líder súťaže z Ľuborče, jasný favorit tohto stretnutia. Obrana na čele s kapitánom Roderikom Radošánym sa v tomto stretnutí nemohla spoľahnúť na služby gólmana Šimona Stručku, ktorého vyradila choroba. Jeho miesto tak zastúpil Roman Kiaba. Ten si, aj napriek konečnému rezultátu, svoje miesto kvalitne zastal. V prvom dejstve vychytal dve čisté gólové príležitosti.

Kvalita súpera bola zjavná už od začiatku. Výborná práca s loptou, fyzická dominancia v súbojoch a nebezpečný pohyb útočiacich hráčov, postavil našu obranu pred náročného protivníka. V prvom polčase trestali domáci len naše defenzívne zaváhania, z čoho vyťažili dva góly. Do druhej časti hry sme tak vstupovali za hrateľného stavu a s odhodlaním niečo so stretnutím urobiť.

Naše ambície však zhatila 49. min a gól na 3:0. Na tento zásah sme dokázali bleskurýchle odpovedať, keď po rozohrávke zúžitkoval prihrávku Petra Záhorského za obranu súpera Ivan Kotlár. Jeho strela sa od brvna odrazila do siete.

Domáci však minútu na to opäť získali trojgólové vedenie. Od tohto momentu a stavu 4:1 už stretnutie kontrolovali a na góly pretavili viacero svojich útokov.

Páčil sa ti tento článok?
0Like