Dorast odvrátil ďalšiu prehru. V 90. min vyrovnával Kotlár

Zverenci Petra Šušmáka získali piaty tohtosezónny bod.

U19: Dolné Vestenice – Trenčianska Turná 3:3 (0:3)

Góly: 64. a 90. Kotlár, 77. Suchánek – 8. Mikušinec, 9. Číž, 25. Kapuš

Zostava: Stručka – Šiarik, Vabec, Radošány, K. Miko – A. Ďuriš, Obert, A. Mäsiar, P. Demeter – Záhorský, Kotlár

Náhradníci: Suchánek (54. Obert), Kiaba (73. P. Demeter), Žubor (35. K. Miko), Baláž, Hranai (79. A. Mäsiar), Staňo

Dorastenci získali pred dôležitým súbojom 9. kola cennú posilu do ofenzívy. Na hosťovanie z Nitry prichádza útočník Peter Záhorský. Do sobotného stretnutia sme tak vstúpili v plnej sile. Jeho úvod však patril hosťom, ktorí už v 9. min išli do vedenia po premenenom pokutovom kope. V rýchlom slede udalostí sme inkasovali aj druhý gól. V 9. min už bolo 0:2. Výborný úvod hostí dokumentovala 25. min a gól na 0:3, vďaka čomu sa naše šance na zisk bodov rapídne znížili.

Kontaktný gól sme mohli vsietiť pred koncom prvého polčasu, no Ivan Kotlár nepremenil pokutový kop. Loptu poslal približne do stredu brány, kde ju výborným zákrokom vyrazil hosťujúci brankár.

Neúspešný exekútor pokutového kopu sa svojim spoluhráčom revanšoval v 64. min, keď po prihrávke Petra Záhorského znížil na 1:3. Vidina remízy sa objavila po góle Samuela Suchánka zo 77. min. Záverečný tlak a početnú prevahu (hostia hrali od 77. min bez vylúčeného hráča), sme zúžitkovali až v samom konci duelu. Ivan Kotlár premenil svoj nájazd na vyrovnávajúci gól.

Páčil sa ti tento článok?
0Like