Dorastenci víkendovú prehru teraz neodčinia. Sobotný duel je odložený

Hráči našej U19(ky) odchádzali z Dolnej Súče s tesnou prehrou. Napraviť si chuť mohli v sobotnom domácom súboji. Ten je však pre koronavírus odložený.

U19: Dolná Súča 1:0 (0:0) Dolné Vestenice

Góly: 54. Zeman, 87. ČK – Simajchl

Zostava: Stručka – Gáher, Radošány, Vabec, K. Miko – Šiarik, A. Ďuriš, Obert, Kotlár, Mäsiar – Suchánek

Náhradníci: Kiaba (90. Šiarik), Hranai ( 46.Obert), Simajchl (66. K. Miko), Baláž

„Víťazstvo z posledného zápasu sme u súpera v Dolnej Súči nepotvrdili. Priebeh hry bol vyrovnaný a postupom času začínalo byť zjavné, že dnes to bude o jednom góle. V prestávke sme s asistentom prízvukovali hráčom, aby hrali stále aktívne a nebáli sa súpera. Opak bol však pravdou. Hneď v prvej minúte druhého polčasu mal súper čistú šancu na skórovanie, ale výborný zákrok predviedol vždy istý Šimon Stručka.

Následná dorážka opečiatkovala žrď našej brány. O niekoľko minút sme však inkasovali gól, ktorý rozhodol o držiteľovi troch bodov. Na konci zápasu sme sa snažili vyrovnať, mali sme pár šancí, ale gól sme nedokázali streliť. Chalanov musím pochváliť za výkon, ale musím byť voči niektorým  aj kritický, nakoľko od nich očakávame viac. Futbal je kolektívna hra, preto si všetci musia siahnuť na dno svojich síl. Ďalší zápas odohráme v domácom prostredí, verím, že tri body zostanú doma a predvedieme kvalitný, bojovný a obetavý výkon,“ povedal o zápase tréner Peter Šušmák.

Sobotné stretnutie, ktoré mali dorastenci odohrať so Sláviou Trnava, sa pre preventívnu karanténu našich hráčov prekladá na neurčito. O náhradnom termíne budeme informovať.

Páčil sa ti tento článok?
2Like