Zmiešaný tím žiakov a prípravky sa zúčastnil kvalitného turnaja v Bánovciach nad Bebravou

BÁNOVCE NAD BEBRAVOU 1. februára – Po turnaji v Trebaticiach sa naši mládežnícki reprezentanti predstavili v zmiešanom tíme na halovom turnaji v Bánovciach nad Bebravou.

Výber U10 vedený trénerom Vladimírom Reiselom a asistentmi Matúšom Mikom a Samuelom Ďurišom bol vylosovaný do skupiny A spolu s domácim mužstvom, futbalistami Považskej Bystrice a hráčmi FC Baník Prievidza. O otvárajúci gól celého turnaja sa postaral náš Denis Chrenko. Chvíľku sme tak viedli v úvodnom stretnutí nad domácim výberom, ktorý potom duel otočil vo svoj prospech. Celkového víťaza z Prievidze sme v druhom skupinovom zápase potrápili, no o body neobrali. V treťom zápase sme mali úspešný výsledok na dosah, no nepremené šance a dva inkasované góly zhatili naše plány.

V zápase o siedme miesto sme už nestačili na druhý domáci celok a tak sme po okúsení kvalít našich súperov skončili na ôsmom mieste. Výborne zorganizovaný turnaj v neďalekej športovej hale tak bol cennou previerkou našich hráčov. Pri rozvíjaní ich futbalových schopností sú takéto konfrontácie s náročnými súpermi pre nás mimoriadne dôležité.

Výber U10 tvorili: N. Humaj, P. Karak, P. Štefkovič, P. Bláha, A. Miko, D. Ďuriš, V. Reisel, D. Chrenko, M. Berec T. Morvay a F. Motúz.

Výsledky turnaja:

Bánovce nad Bebravou (modrí) – Dolné Vestenice 3:1

Gól: Denis Chrenko

Dolné Vestenice  – Prievidza 0:3

Dolné Vestenice – Považská Bystrica 0:2

O 7.  miesto:

Bánovce nad Bebravou (bieli) – Dolné Vestenice 3:1

Gól: vlastný

Páčil sa ti tento článok?
0Like