Dorast na Sihoti neuspel

Trenčín 7. februára – Dorastencov nášho klubu čakal v otvárajúcom súboji jarnej časti líder IV. LIGY SZ U19.

Dejiskom tohto súboja bol rozostavaný fortunaligový štadión Trenčína, pretože domovský stánok Lednických Rovní je rovnako v prestavbe. Na ihrisko dvojnásobného majstra Slovenska sme žiaľ nemohli vycestovať v najsilnejšom zložení. Vedúci celok dorasteneckej IV. ligy tak mal aj skrz naše absencie ešte viac zľahčenú cestu k úspechu.

Lednické Rovne – Dolné Vestenice 3:0 (2:0)

Góly: 7., 38. a 54 Samuel Toman

Zostava: Stručka – Vabec, R. Radošány, Rybanský, M.Miko, Gáher – Obert, Mäsiar – Melis, Šiarik – Suchánek

Náhradníci: A. Ďuriš (53. Šiarik), Kiaba (62. Suchánek), Hranai (75. Gáher), Braun (85. Melis)

Prvý gól stretnutia videli diváci už v 7. min, keď sa pohotovo presadil Samuel Toman. Ten istý hráč pred koncom prvého polčasu pridal aj druhý presný zásah, čím nám Lednické Rovne odskočili na dva góly. Stále sme tak mali šancu na zdramatizovanie a prípadný obrat tohto duelu. V druhom polčase sme však opäť neustrážili Tomana, ktorý zavŕšil hetrik. Jeho tri gól boli zároveň jediné presné zásahy tohto súboja.

V základnej zostave dostal od trénera Jozefa Kolenčíka šancu Samuel Suchánek, ktorý je ešte stále členom našej U15-ky. Na súpiske dorastu boli okrem neho ešte dvaja ďalší hráči z tímu starších žiakov. Benjamín Braun a Roman Kiaba zasiahli do stretnutia v druhom polčase. Najbližší súperom výberu do 19 rokov bude už budúcu sobotu Beluša. Výkop domáceho stretnutia je na plánovaný o 12:00. V tabuľke patrí dorastencom 9. miesto s 19 bodmi.

Páčil sa ti tento článok?
0Like