JAKUB KASTELOVIČ A ĽUBOŠ BOHUNSKÝ PRED ZÁPASOM SLOVNAFT CUPU PROTI FK SENICA

Zápas Slovenského pohára (Slovnaft Cup) sa odohrá už zajtra o 17:00 a my sme stihli
ešte pred jeho začiatkom vypovedať dvoch našich hráčov, ktorí nám prezradili ako sa nie len oni dvaja ale aj celý tím pripravuje na tento výnimočný duel.

Záložní Jakub Kastelovič (J.K.) a brankár Ľuboš Bohunský (L.B.)  okrem toho poslali všetkým divákom odkaz, ktorý nájdete na konci článku.

Je cítiť väčšiu nervozitu pred zápasom takéhoto druhu a takýmto súperom?

L.B.: Určite tam bude väčšia nervozita ako v bežnom zápase, tá však dúfam po úvodnom hvizde opadne a podáme plnohodnotný výkon.

J.K.: Ja si myslím, že nejakú extra nervozitu zatiaľ nikto nepociťuje ale zajtra to bude iné a každý si uvedomí ,že príde súper z trošku inej kategórie a možno ta nervozita príde. 

Pripravuješ sa aj na prípadný penaltový rozstrel, ktorý nastáva často v pohárový zápas?

L.B.: Penalty zatiaľ nenacvičujeme. Uvidíme na dnešnom tréningu. Riešime skôr taktické veci, aby sa neopakovali chyby z minulých zápasov.

J.K: Na penalty sa nedá moc pripravovať. Je iné si to trénovať na tréningu, kde nikto nie je a pred toľkými divákmi v tak dôležitú chvíľu. Ale je to lotéria a môže sa stať čokoľvek. 

Aká atmosféra vládne v kabíne?

L.B.: Po sobotňajšej prehre bolo cítiť v kabíne veľké sklamanie, ale hodili sme to za hlavu a už sa snažíme koncentrovať na pohárový zápas, ktorý si chceme užiť, pretože takáto príležitosť privítať Fortunaligistu tu nebýva často.

J.K.: V kabíne je pohoda aj keď posledný ligový zápas nedopadol tak ako sme chceli. Už je to za nami a treba sa pozerať dopredu.

Je v kádri Senice nejaký hráč, na ktorého si treba dať výsostne pozor?

L.B.: Senica ma veľa zahraničných hráčov a káder obmieňajú každého polroka, takže moc informácii o nich nemáme. Treba však dávať pozor na každého jedného, predsa len hrajú trošku inde.

J.K.: Majú tam veľa cudzincov, ktorých nepoznám takže neviem povedať ale určite si musíme dať pozor na každého hráča. Hrávajú totiž iné zápasy v lige ako my. 

Čo by si odkázal fanúšikom, ktorí sa sa plánujú prísť pozrieť?

 L.B.: Aby prišli vo veľkom počte a zápas si užili rovnako ako my.

J.K.: Aby nám fandili za každého stavu. Ja im môžem sľúbiť iba to, že dáme do tohto zápasu maximum.

Páčil sa ti tento článok?
0Like